Slik finner du fakturaen din

Fakturaen fra oss er tilgjengelig på MinSide på nett eller i appen.

Sist oppdatert 18. mai

Man har alltid tilgang til fakturaen fra MinSide. Både om du bruker appen eller MinSide på nett. Slik finner du fakturaen din:

Slik finner du fakturaen på MinSide

Trykk på Faktura for å komme til fakturavisningen.

Her ser du en oversikt over fakturaene dine som er ubetalt. Du får opp betalingsinformasjon, og du kan trykke på Åpne for å se mer informasjon om fakturaen og laste ned én fakturakopi.

Du kan enkelt laste ned fakturaen din som PDF-fil (husk at nettleseren må tillate pop-up vinduer for at det skal fungere), og betale fakturaen med Vipps.Delete

Slik finner du fakturaen i MinSide-appen

1639665078598-Faktura 1.JPGTrykk på Faktura for å komme til fakturavisningen.
1639666237385-Faktura 2.JPGFor å laste ned fakturaen og se betalingsinformasjon så kan du trykke på beløpet for fakturaen.

Delete

Valgt faktura på e-post, men ikke mottatt den?

Hvis du har valgt at faktura skal komme på e-post, men du ikke har mottatt denne, så anbefaler vi å sjekke mappen for spam eller søppelpost i e-posten din. Dersom du finner e-posten i en av disse mappene så er det lurt å merke den som "ikke spam" slik at nye fakturaer fra oss ikke havner i den mappen til neste gang.

Hvis du fremdeles ikke finner e-posten fra oss så anbefaler vi å ta kontakt med kundesenteret vårt via MinSide slik at vi får sjekket hvilken e-postadresse som er registrert.