Sånn registrerer du MinSide-appen

Her finner du ein veiledning til hvordan du kommer i gang med appen.

Det er enkelt å bruke MinSide-appen og med appen har du full oversikt og kontroll på abonnementet ditt. Aller først anbefaler vi å laste ned appen:

Last ned MinSide-appen i Google Play Store

Last ned MinSide-appen i App Store

Sånn registrerer du appen

Her kan du se hvordan du tar i bruk appen vår. Velg "Start" for å se hvordan du registrerer deg i MinSide-appen vår.

Start

Det første du får opp i appen er vilkårene som gjelder for appen. Les gjennom vilkårene før du velger “Aksepter”.

Neste steg

Tast inn mobilnummeret ditt slik at vi får identifisert deg.

Neste steg

Vi sender deg en aktiveringskode på SMS. Når du har mottatt koden så skriver du den inn, og du kan gå videre.

Neste steg

Du må nå velge din egen PIN-kode som gjelder for appen. Vi ber deg også om å bekrefte PIN-koden i neste steg.

Neste steg

Her kan du velge fingeravtrykk eller FaceID som et alternativ til PIN-kode. Du kan også hoppe over ved å trykke på "Ikke nå, jeg fortsetter med PIN-kode".

Neste steg

Bekreft at vi har funner riktig bruker.

Neste steg

Om du har flere kundenummer vil du få opp disse her. Velg det kundenummeret som du ønsker å bruke og velg “Neste”.

Neste steg

Da er alt satt opp. Velg "Kom i gang" for å komme til fremsiden av appen.

Hva kan jeg gjøre i appen?

Med MinSide-appen vår kan du:

• Endre wifi-navn og passord
  • Restarte ruteren
  • Tilbakestille ruteren til fabrikkinstillinger
  • Slå wifi på/av
  • Teste wifi i boligen din med wifi-verktøyet
  • Feilsøke og melde feil på bredbåndet
  • Se og laste ned alle fakturaer
  • Bytte hastighet
  • Bestille returlapp

Jeg får ikke til å registrere meg i appen

Dersom du opplever problemer med å registrere deg i appen så anbefaler vi at du sjekker:

• At appen er oppdatert til siste versjon i Google Play eller App Store
  • At wifi eller mobildata er slått på
  • At du registrerer deg med telefonnummeret som er lagret på kundenummeret ditt

Har du fortsatt problemer med å registrere deg i appen så kan du kontakte kundesenteret vårt på 9870797.