Mesh-system

Hva er mesh-system?

Sist oppdatert 15. mai

Når det trådløse signalet i hjemmet skal nå over flere etasjer og større flater, eller komme seg forbi fysiske hindringer, så vil et mesh-system være løsningen på å få god dekning. Et mesh-system vil for eksempel når du skal ha dekning helt opp i loftstua, eller ned i kjelleren.

Hva er et mesh-system?

Et mesh-system er helt enkelt forklart én eller flere wifi-bokser som du kan plassere rundt i boligen din for å utvide dekningen på wifi. Mesh-systemer kommer i mange forskjellige design utifra hvilken modell og produsent man velger.

Hva er fordelene med et mesh-system?

• Bedre dekning i hjemmet ditt
  • Færre brudd på wifi-signalet fordi enhetene dine sømløst bytter hvilken boks de får signal fra
  • Gode funksjoner for foreldrekontroll og tilpasning av nettbruken hjemme (via app eller grensesnitt)
  • Enkelt å utvide med flere wifi-bokser (noder) på samme system

Hvordan setter jeg opp et mesh-system?

De fleste mesh-systemene setter man opp med en app eller grensesnitt som du får fra produsenten.

Vi tilbyr mesh-systemet Jensen Omni som et leieprodukt til våre kunder, og med det systemet så bruker du Omni WiFi-appen for å sette alt opp. Appen finner du i Google Play og i Apple App StoreDu kan se mer informasjon om hvordan Jensen Omni settes opp her.

Hva er forskjellen på extender og mesh-system?

Forskjellen er at extendere kun sender signal med ruteren, og ikke deler signal mellom flere extendere. Et mesh-system fungerer litt annerledes og deler signal mellom seg sånn at du til enhver tid får signal fra den mesh-boksen med sterkest signal.

Hvordan bestiller jeg mesh-system?

Dersom du er kunde hos oss så kan du bestille Jensen Omni ved å ta kontakt med oss på chat via MinSide, eller på telefon 987 07979. Dersom du vurderer å bestille bredbånd fra oss så vil du kunne velge Jensen Omni når du bestiller her.

Du kan kjøpe mesh-systemet fra Huawei i nettbutikken vår NextShop dersom du heller ønsker å kjøpe et mesh-system. Du kan se mer informasjon om Huawei-produktet her.