Sikkerhetspakken

Her finner du hjelp og svar på ofte stilte spørsmål om Sikkerhetspakken

Sikkerhetspakken er antivirus og sikkerhetsprodukter som vi leverer i samarbeid med F-Secure. I sikkerhetspakken får du dette inkludert:

• Virusbeskyttelse
  • Nettleser- og nettbankbeskyttelse
  • Nettverksbeskyttelse

Bruke Sikkerhetspakken

Laste ned programmet

Sikkerhetspakken fra F-Secure er tilgjengelig både på Windows, MacOS og iOS. Her finner du programvaren for de ulike plattformene:

Administrere Sikkerhetspakken

For å administrere Sikkerhetspakken går du til administrasjonspanelet som du finner her: https://safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/nextgentel/

Inne på administrasjonspanelet får du mulighet til å se alle enhetene som er knyttet opp mot brukeren din, og hvor mange lisenser som du har tilgjengelig.

Legge til en ny enhet

For å legge til nye enheter med Sikkerhetspakken logger du deg inn på administrasjonspanelet, og gjør følgende:

1. For å legge til en ny enhet trykker du på Add device og får opp følgende vindu

Her velger du om du vil bruke din egen bruker, eller om du vil dele lisensen din med en annen bruker. Forskjellen er at dersom man bruker sin egen bruker så vil man også få tilgang til å styre enhetene og finner ut hvor enhetene befinner seg.

Når du har bestemt deg for hvilken bruker du vil legge til så trykker du på Continue

2. For å få lastet ned programvare for rett operativsystem så velger du om det er maskinen du er innlogget på, eller om programmet skal installeres på en annen enhet. Dersom det er maskinen som du er innlogget på som skal installere Sikkerhetspakken trykker du på Download for Windows/Mac. Dersom det er en annen enhet som du vil installere på velger du rett enhet, og trykker på Continue.

3. Dersom du velger Another computer vil du få mulighet til å motta nedlastningslinken på e-post, men dersom du velger Tablet eller Phone så får du også valget om å motta nedlastningslinken på SMS.

Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret som du vil motta nedlastningslink på og trykk på Send.

Du finner også flere hjelpeartikler fra F-Secure på deres kundestøtte. Du finner også kontaktinformasjon til ekspertene til F-Secure her.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan får jeg flere lisenser?

Dersom du trenger flere lisenser til mobil, PC eller andre ting du vil beskytte så kan du bestille flere lisenser via MinSide på nett, eller i appen.

Hvordan avslutter jeg Sikkerhetspakken?

For å avslutte Sikkerhetspakken kan du kontakte kundeservice via MinSide på nett, eller i appen. Du kan også kontakte kundeservice på telefon 98707979.