Hva er Total Sikkerhet?

Total Sikkerhet er NextGenTels nye sikkerhetstjeneste som hjelper deg med å holde kontroll på ditt personvern og din egen identitet. Med Total Sikkerhet får du blant annet:

• VPN
  • Passordhvelv
  • ID-overvåking 24/7
  • Automatisk utfylling av brukernavn og passord
  • Antivirus
  • Nettbeskyttelse
  • Foreldrekontroll
  • Nettbankbeskyttelse

Avhengig av hvilket abonnement du har kan du laste ned Total Sikkerhet på flere enheter som iOS, Android, Mac og Windows.

Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen fra Sikkerhetspakken?

Med Total Sikkerhet får du flere funksjoner enn det som var inkludert i Sikkerhetspakken. Du får verktøy som sikrer personvernet og identiteten din, som blant annet:

• VPN
  • Passordhvelv
  • ID-overvåking 24/7
  • Automatisk utfylling av brukernavn og passord

Sammenligning av Total Sikkerhet og Sikkerhet:

Total Sikkerhet Sikkerhet

Sikkerhet

Antivirus
Nettbankbeskyttelse
Nettbeskyttelse
Foreldrekontroll
Spillmodus

Personvern

VPN
WiFi-beskyttelse
Sporingsbeskyttelse
Kill switch
Statistikk for beskyttelse

Identitet

Passordhvelv
ID-overvåking 24/7
Varsling om datalekkasjer
Automatisk utfylling av brukernavn og passord

Endring av antall lisenser

Vi ser et økende behov for å sikre flere enheter utover én enhet, og derfor har vi også gjort en endring i hvor mange lisenser som det er mulig å velge mellom. Dersom du har hatt 1 lisens med NextGenTel Sikkerhet tidligere vil du få tilgang til 3 lisenser med Total Sikkerhet. Det gir deg mulighet til å sikre for eksempel både mobil, PC og nettbrett, istedenfor kun PC-en som tidligere.

Kunder som har hatt 15 lisenser vil få 10 lisenser med Total Sikkerhet, men samtidig få et bredt utvalg av nye funksjoner som gjør at du kan holde alle enhetene dine sikre.

Når endres Sikkerhet til Total Sikkerhet?

For kunder som har NextGenTel Sikkerhet i dag vil abonnementet endres til Total Sikkerhet i starten av oktober 2023.

Hva koster Total Sikkerhet?

NextGenTel tilbyr ulike abonnement for Total Sikkerhet.

Du betaler for Total Sikkerhet sammen med andre tjenester du har fra oss, og du velger selv hvilken fakturaintervall som du ønsker.

Pris:

• 3 lisenser: kr 49 per måned
  • 5 lisenser: kr 69 per måned
  • 10 lisenser: kr 99 per måned

Viktig: Dersom du har NextGenTel Sikkerhet vil du beholde prisen du betaler for NextGenTel Sikkerhet, i de tre første månedene med Total Sikkerhet. Deretter endres prisen til prisen for Total Sikkerhet, som vist ovenfor.

Hvordan administrerer jeg mine tilleggstjenester?

Du kan administrere ditt abonnement ved å gå til MinSide, eller MinSide-appen. Dersom du vil gjøre endringer på tilleggstjenester kan du gi oss beskjed ved å bruke Dialog.

Hvorfor endringen?

Datainnbrudd og lekkasjer av personopplysninger er stadig økende, og derfor ser vi et behov for å gi våre kunder flere nyttige funksjoner utover det som har vært inkludert i NextGenTel Sikkerhet tidligere.

Med flere funksjoner som VPN, ID-overvåking og passordhvelv mener vi at Total Sikkerhet er en stor oppgradering sammenlignet med funksjonene som tidligere var i sikkerhetstjenesten vår.