Zyxel NR7101 5G

Utendørsantenne for trådløst bredbånd på 5G

Leverandør
Zyxel Communications Corp.

Modell
NR7101 5G

Nettverksstøtte
5G / 4G / 3G

Antennetype
Directional

Størrelse
Høyde: 255 mm
Bredde: 256 mm
Dybde: 58 mm

Driftstemperatur
-30°C til 60°C

ZyXEL NR7101 5G er en utendørsantenne som benyttes for levering av trådløst bredbånd. Dette er en retningsbestemt antenne som betyr at antennen må stilles inn mot ønsket basestasjon for best mulig signal.

Antennen monteres utendørs av montør ved installasjon. Montør vil koble opp utstyr i anbefalt retning fra leverandør, sette inn SIM-kort, trekke kabel gjennom husvegg og inn i et Power-over-ethernet-adapter. Dette adapteret sikrer strøm til utendørsantennen og er tilkoblingspunkt for bredbåndsruter.

Lampestatus

LED-indikator Betydning
Fast rød Antennen er akkurat slått på
Blinker rød Antennen starter opp
Blinker grønn Antennen kobler til mobilnett
Fast grønn Antennen er på nett
Blinker oransje WiFi på antennen er aktivert (deaktiveres etter installasjon)
Blinker oransje og grønn Antennen er på nett og WiFi er aktivert (WiFi deaktiveres etter installasjon)
Delete

Utvidet teknisk spesifiksasjon

Ingress Protection (IP)
IP68
SIM-kort
MicroSIM
Antennetype
Diretional - retningsstyrt, med 180° antennemottaker.
Maks båndbredde
5G SA: DL 4.2 Gbps; UL 900 Mbps*
5G NSA: DL 5 Gbps; UL 650 Mbps*
Rekkevidde Ukjent
Frekvensområde

LTE-FDD: B1/B3/B5/B7/B8/B18/B19/B20/B26/B28/B32

LTE-TDD: B34/B38 /B39/B40/B41

Tilkobling CAT6 UTP, RJ45
Delete

Datablad [ENG]

Delete

Installasjonsguide [ENG]

nr7101-install.pdf

Delete

Strålevern

Antennen er godkjent for bruk i EU og følger EUs retningslinjer. Alle sertifiseringer står i User Guide-dokumentet.