Sånn kommer du i gang med MinSide-appen

Du kan faktisk fikse det meste helt selv.

Sist oppdatert 27. mai
1638353914250-Appen forsiden.JPG

I MinSide-appen vår har du tilgang til all informasjon om abonnementet ditt. Du kan også endre innstillinger på ruteren din, se og betale fakturaer og bestille ny hastighet på abonnementet ditt.

MinSide-appen finner du både i Google Play og i App Store.

Her finner du et utvalg av funksjonene som appen vår har.

Bruke appen for første gang

Decision Tree
Dersom du ikke allerede har gjort det må du først laste ned MinSide-appen. Den finner du her. Så fort du har lastet ned appen så er tiden inne for å logge inn. Her finner du en guide som hjelper deg på veien.
  • Start
  • Add Button

Det første du får opp i appen er vilkårene som gjelder for appen. Les gjennom vilkårene før du trykker på “Aksepter”.

• Steg 2/10
  • Add Button

Tast inn mobilnummeret ditt slik at vi får identifisert deg.

• Steg 3/10
  • Add Button

Vi sender deg en aktiveringskode på SMS. Når du har mottatt koden så skriver du den inn, og du kan gå videre.

• Steg 4/10
  • Add Button

Du må nå velge din egen PIN-kode som gjelder for appen.

• Steg 5/10
  • Add Button

For å være helt sikker, så tester vi hukommelsen din.

• Steg 6/10
  • Add Button

Her kan du velge å aktivere fingeravtrykk som et alternativ til PIN-kode. Du kan også hoppe over ved å trykke på "Ikke nå, jeg fortsetter med PIN-kode".

• Steg 7/10
  • Add Button

Bekreft at vi har identifisert riktig person.

• Steg 8/10
  • Add Button

Om du har flere kundenummer vil du få opp disse her. Velg det kundenummeret som du ønsker å bruke og trykk på “Neste”.

• Steg 9/10
  • Add Button

Da er alt satt opp. Trykk på "Kom i gang" for å komme til fremsiden av appen.

• Steg 10/10
  • Add Button
1638368176337-Logginn 10.JPGDu har nå tilgang til hele abonnementet ditt og alle funksjonene i appen.

Delete

Feilmeld linjen din selv

Decision Tree

Visste du at den enkleste måten å feilmelde bredbåndslinjen din er via MinSide-appen? På fremsiden av appen kan du trykke på "Har du mistet forbindelsen til internett?" når du opplever at nettet er borte.

Når du trykker på knappen så får du opp en veiviser som hjelper deg med å feilsøke og komme deg tilbake på nett. Trykk på "Start" for å se hvordan veiviseren fungerer.

• Start
  • Add Button

Har du mistet nettet?
Du kan melde inn feil helt uten vår hjelp ved å klikke på «Har du mistet forbindelsen til internett? Benytt vår veiviser for å få nettet tilbake»

• Steg 1/3
  • Add Button

Startskuddet er gått
Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene som dukker opp.

• Steg 2/3
  • Add Button

Tid for resett.
Dette fikser du! Fortsett og følg instruksjonene

• Steg 3/3
  • Add Button

Vi er i mål!
Du er nå på nett og kan surfe videre, ikke det?

Frykt ikke! Alt er nå klar til å melde saken videre direkte til vårt feilrettingsteam.

Vilkår må godkjennes før du får mulighet til å sende inn. Hvis du vil kan du også legge til informasjon i feltet for melding.

Delete

Wifi-verktøyet

Decision Tree
Lær hvorfor du opplever redusert internett-hastighet og hvordan du forbedrer dekningen og hastigheten, samt reduserer forstyrrelser. Wifi-verktøyet vil hjelpe deg på veien frem til et godt nett i hele boligen din.

Du får en detaljert oversikt over det trådløse nettet ditt, informasjon om hvordan ulike tjenester vil fungere hos deg og tips om hva du kan gjøre for å forbedre nettet ditt.
  • Start
  • Add Button
1638195311853-Wifi 1.JPG

Wifi sa du?
La oss ta en kikk på Wifi-verktøyet i appen.

• Steg 1/12
  • Add Button
1638195437893-Wifi 2.JPG

Dette er en genial plass å starte.
Det er faktisk litt gøy også.

• Steg 2/12
  • Add Button
1638195742289-Wifi 3.JPG

Tegn ditt eget hjem.
Du får nå mulighet til å tegne opp en plantegning over boligen din. Husk å gi tegningen et navn før du fortsetter.

• Steg 3/12
  • Add Button
1638196186255-Wifi 5.JPG

Finn frem tegneferdighetene, vi er i gang!
Du kan faktisk teste dette hvor som helst så lenge du er tilkoblet Wifi, men for korrekte reultater i din bolig må du være tilkoblet Wifi hjemme.

• Steg 4/12
  • Add Button
1638196598182-Wifi 6.JPG

Boligen er ferdig.
Påtide å plassere ruteren.

• Steg 5/12
  • Add Button
1638196829706-Wifi 7.JPG

Ruteren er på plass
Tiden er inne for å teste

• Steg 6/12
  • Add Button
1638196953913-Wifi 8.JPG

Nå står du musestille litt,
før du skal begynne å bevege deg rundt for teste nettet i alle kriker og kroker.

• Steg 7/12
  • Add Button
1638197194887-Wifi 9.JPG

Ytelsen dukker opp med hastighet og en fin liten kommentar som for eksempel, “I dette området måler vi svært god trådløs hastighet”

Scroll litt ned... eller i dette tilfellet, hopp til neste steg.

• Steg 8/12
  • Add Button
1638197366940-Wifi 10.JPG

...og der!
Du får opp forventet opplevelse der kunden står akkurat nå. Scroller du bittelitt igjen får mulighet til å lære enda mer!

• Steg 9/12
  • Add Button
1638197866236-Wifi 12.JPG

Her finner du flere gode tips for å forbedre Wifi.

• Steg 10/12
  • Add Button
1638198061336-Wifi 13.JPG

Vi er tilbake til plantegningen.
Du kan vandre til forskjellige rom og kjøre tester for å se hvordan dekningen er i de forskjellige rommene. Når du er ferdig å måle trykker du på “Jeg er ferdig med å måle”

• Steg 11/12
  • Add Button
1638274997025-Wifi 14.JPG

Vi er ferdig.
Du har nå fått en oversikt over det trådløse nettet ditt. Lært litt på veien og hvis du vil og har behov, kan du også bestille mesh-nettverk. via appen.

Plantegningen din vil bli lagret og du kan ta nye tester når som helst.

Delete

Endre navn og passord på wifi

Decision Tree
Du kan endre både navn og passord på wifi-nettet i appen.

Denne funksjonen fungerer kun dersom du har en Genexis eller Inteno-ruter fra oss. Eget utstyr vil ha et eget grensesnitt for innstillinger.

• Start
  • Add Button
1638279397011-Inst på nett 1.JPG

Trykk på bredbåndsabonnementet ditt.

• Steg 1/4
  • Add Button
1638280263570-Inst på nett 2.JPG

Trykk på de tre hvite prikkene ved siden av ruteren din.

• Steg 2/4
  • Add Button
1638280328137-Inst på nett 3.JPG

Trykk på "Wifi-innstillinger"

• Steg 3/4
  • Add Button
1638280393489-Inst på nett 4.JPG
  • Steg 4/4
  • Add Button

Her kan du endre nettverksnavn (SSID) og passord for wifi-nettet ditt.

Delete

Fakturaoversikt

Decision Tree

Har du behov for en fakturakopi, eller ønsker du en oversikt over saldoen din? Slik finner du dette i appen.

• Start
  • Add Button

Trykk på "Faktura".

• Steg 2/7
  • Add Button

Her finner du en komplett oversikt over alle fakturaene dine. Du kan også trykke på en av fakturaene for å se mer informasjon om fakturaen.

• Steg 3/7
  • Add Button

Her ser du når mer informasjon om fakturaen, betalingsinformasjon og om fakturaen er betalt eller ikke. Dersom du vil se en fakturakopi så kan du trykke på de tre sorte prikkene ved siden av beløpet.

• Steg 4/7
  • Add Button

Trykk på “Åpne”.

• Steg 5/7
  • Add Button

Her får du opp hele fakturakopien.

• Steg 6/7
  • Add Button

Du kan også laste ned eller dele fakturakopien ved å trykke på delings-ikonet.

• Steg 7/7
  • Add Button

Her kan du laste ned fakturakopien, eller dele filen via en av tjenestene som du har installert på mobilen din.

Delete

Bytte hastighet

Decision Tree
Du kan bestille en hastighetsendring fra appen. Her kan du se hvordan du gjør det i appen.
  • Start
  • Add Button

Trykk på bredbåndsabonnementet ditt.

• Steg 2/3
  • Add Button

Trykk på "Endring av hastighet"

• Steg 3/3
  • Add Button

Velg hvilken hastighet (ønsket båndbredde) som du ønsker å endre til. Når det er gjort trykker du på "Bekreft" for å sende bestillingen til oss.

Leveringstiden kan du lese mer om her.

Delete

Bestille returlapp

Decision Tree
Du kan enkelt bestille returlapp via appen. Her kan du se hvordan du gjør det.
  • Start
  • Add Button
Trykk på bredbåndsproduktet ditt.
  • Neste steg
  • Add Button
This content will be shown (depending on) when button above is clicked

Delete

Lurer du på hvordan du avslutter eller overfører abonnementet ditt? Det finner du mer informasjon om her.