Leveringstid på bredbånd

Her finner du informasjon om normal leveringstid på bredbånd.

Sist oppdatert 29. september

Leveringstiden på bredbånd kan variere utifra hvilket område du befinner og hvilken bredbåndsteknologi som du har bestilt.

Av og til kan det også dukke opp utsettelser som for eksempel frost i bakken eller kapasitet hos montørene i et område, som gjør at leveringstiden blir lenger.

Hva er normal leveringstid?

Hvilken bredbåndsteknologi har du bestilt? Velg riktig teknologi for å se hva som er normal leveringstid.

Fiber

Trådløst bredbånd

Bredbånd (DSL)

For å få se riktig leveringstid så må du velge hvem som har installert fiberen hjemme hos deg.

Telenor

Bofiber

Kvam Kraftverk

Hvaler Bredbånd

Sykkylven Energi

Øvre Eiker Fibernett

Har du installert fiber fra før?

Ja

Nei

Normal leveringstid er 4-6 uker.

Dersom du har bestilt et leverandørbytte over til oss fra Telenor så sender vi oppsigelse på fiberen for deg.

Når det må installeres fiber hjemme hos deg så er normal leveringstid mellom 10-14 uker.

Det er greit å være klar over at det er flere ting som kan påvirke leveringstiden, som blant annet:

• Vinter og værforhold: frost og tele i bakken på vinterstid vil gjøre at installasjonen kan bli utsatt til våren
  • Egeninnsats: montør vil avvente installasjonen til etter at du har gjort din del av jobben. Du kan lese mer om egeninnsats her
  • Tredjeparssøknader: fellesføring som må søkes til lokal kraftleverandør eller skiltplan som må søkes til kommunen og/eller Statens Vegvesen

Normal leveringstid er 2-8 uker.

Dersom det skal installeres fiber fra nærmeste fiberpunkt til boligen din, så vil montør kontakte deg i anledning installasjon.

Normal leveringstid er 2-8 uker.

Dersom det skal installeres fiber fra nærmeste fiberpunkt til boligen din, så vil montør kontakte deg i anledning installasjon.

Normal leveringstid er 2-8 uker.

Normal leveringstid er 4-8 uker.

Dersom det skal installeres fiber fra nærmeste fiberpunkt til boligen din, så vil montør kontakte deg i anledning installasjon.

Normal leveringstid er 4-8 uker.

Dersom det skal installeres fiber fra nærmeste fiberpunkt til boligen din, så vil montør kontakte deg i anledning installasjon.

Normal leveringstid på trådløst bredbånd er 3-4 uker.

Vi sender bestilling videre til samarbeidspartneren vår Inselo som avtaler tid for installasjon sammen med deg. Når det er avtalt installasjon så sendes nødvendig utstyr ut fra lageret vårt til deg.

Normal leveringstid på kobberbredbånd (DSL) er 4-6 uker.

Dersom det må montør hjem til deg blir du kontaktet på telefon direkte av montør.