Kom i gang med fiber

Vi hjelper deg i gang med fiber fra NextGenTel

Internett hos oss skal være enkelt, og derfor har vi satt sammen en enkel veiledning for deg som viser hvordan du kommer i gang med fiber fra oss.

Vi hjelper deg med å komme i gang!

Er du klar for å starte veilederen for fiber?

Jeg er klar for første steg

Sjekk leveringsdatoen din

Vi sender deg e-post og SMS når vi har fått bekreftet en leveringsdato for fiberen i boligen din. Datoen som du har fått tilsendt er når vi gjør klart internett på din adresse.

Jeg er klar for neste steg

Gjør klar WiFi-utstyret ditt

Velg om du har WiFi-utstyr fra NextGenTel, eller skal bruke ditt eget WiFi-utstyr.

WiFi-utstyr fra NextGenTel (TP-Link)

Eget WiFi-utstyr

Kom i gang med Deco-boksen

Vi leverer et av markedets beste WiFi 6-utstyr fra TP-Link. For neste steg anbefaler vi at du følger veilederen “Kom i gang med TP-Link Deco X55” som du finner her:

Veileder: Kom i gang med Deco X55

Koble til ditt eget WiFi-utstyr

For å koble til ditt eget WiFi-utstyr trenger du kun å koble en nettverkskabel fra LAN1 på fiberboksen til WAN- eller Internet-porten på ditt eget WiFi-utstyr.

Fiberboksen er boksen som fiberen kommer inn til i boligen din. Den gjør om fibersignal til internettsignal.

Fiberboks kommer i flere ulike modeller, men vi har laget en enkel oversikt med bilder som du kan se her 👇

Oversikt over fiberbokser