Kom i gang med Jensen Omni Duo

Vi hjelper deg med å koble til ditt nye mesh-system

Gratulerer med ditt nye mesh-system! Jensen Omni Duo består av to bokser - én Master-boks og en Extender-boks.

Sånn kobler du opp Jensen Omni Duo

Velg om du har internett over fiber eller trådløst bredbånd for å få riktig fremgangsmåte for hvordan du kobler opp Jensen Omni Duo hos deg.

Fiber

Du er straks i gang med å koble opp ditt nye mesh-system fra Jensen. Når du kobler opp det nye mesh-systemet ditt så vil du miste wifi i en kort periode.

Du har fått to bokser, og vi begynner oppkoblingen med Master-boksen.

Neste steg

Begynn med å laste ned Omni WiFi-appen på mobilen din. Appen er en naturlig følgesvenn til ditt nye mesh-system.

Her finner du appen for Android og iOS.

Neste steg

Koble til en kabel fra LAN på media converteren og inn i WAN/LAN på Master-boksen.

Neste steg

Koble til strømkabelen i PWR på Master-boksen.

Neste steg

På undersiden av Master-boksen finner du standard wifi-navn og passord.

Gå til innstilliger for wifi på mobilen din (den du har installert Omni WiFi-appen på) og velg Omni fra listen. Skriv inn passordet og koble til.

Neste steg

Start Omni WiFi-appen på enheten din.

Veiviseren i appen starter og viser deg steg-for-steg gjennom oppsettet videre.

Trådløst bredbånd

Du er straks i gang med å koble opp ditt nye mesh-system fra Jensen. Når du kobler opp det nye mesh-systemet ditt så vil du miste wifi i en kort periode.

Du har fått to bokser, og vi begynner oppkoblingen med Master-boksen.

Neste steg

Begynn med å laste ned Omni WiFi-appen på mobilen din. Appen er en naturlig følgesvenn til ditt nye mesh-system.

Her finner du appen for Android og iOS.

Neste steg

Koble til en kabel fra LAN på POE-adapteren og inn i WAN/LAN på Master-boksen.

POE-adapteren vil være litt forskjellig utifra om du har antenne fra Nokia, Huawei eller Zyxel.

Neste steg

Koble til strømkabelen i PWR på Master-boksen.

Neste steg

På undersiden av Master-boksen finner du standard wifi-navn og passord.

Gå til innstilliger for wifi på mobilen din (den du har installert Omni WiFi-appen på) og velg Omni fra listen. Skriv inn passordet og koble til.

Neste steg

Start Omni WiFi-appen på enheten din.

Veiviseren i appen starter og viser deg steg-for-steg gjennom oppsettet videre.

Opplever du problemer?

Hvilket problem opplever du?

Jeg får opp valg om tilkoblingstype

Master-boksen lyser rødt

På internett levert av oss så anbefaler vi at du bruker DHCP (Dynamisk IP).

Programvaren til Omni blir fra tid til annen oppgradert for å legge til nye funksjoner og/eller rette eventuelle feil. Derfor er det lurt å sjekke i Omni WiFi-appen om det er ny versjon tilgjengelig.

Dersom Master-boksen fremdeles lyser rødt så er det lurt å nullstille boksen. På baksiden av Master-boksen finner du et lite resethull. Putt en liten binders eller lignende inn i resethullet i 6 sekunder. LED-lampen på fremsiden av boksen vil da blinke grønt når nullstillingen er fullført.

Ønsker du å se bruksansvisningen?

Her finner du bruksanvisningen for Jesen Omni Duo