Jensen Omni Duo

Her finner du all informasjon om mesh-systemet Jensen Omni Duo

Kom i gang med Jensen Omni Duo

Her finner du installasjonsguide for Jensen Omni Duo

Gode tips fra oss

Last ned Omni WiFi-appen

Se tekniske spesifikasjoner

Omni WiFi-appen til Jensen gir deg full kontroll på mesh-systemet ditt. Du finner appen i Apple App Store og Google Play Store.

Ofte stilte spørsmål

Hva er mesh-system?

Et mesh-system er helt enkelt forklart én eller flere wifi-bokser som du kan plassere rundt i boligen din for å utvide dekningen på wifi. Mesh-systemer kommer i mange forskjellige design utifra hvilken modell og produsent man velger.

Det er mange fordeler med et mesh-system, blant annet:

• Enkelt å sette opp med Omni WiFi-appen
  • Bedre wifi-dekning i hjemmet ditt
  • Færre brudd på wifi-signalet i hjemmet ditt fordi tingene du kobler på nett automatisk bytter hvilken boks de får signal fra
  • Foreldrekontroll og mange valg for hvem som får tilgang til wifi
  • Du kan utvide mesh-systemet med flere bokser for å få mer dekning

Hvordan bestiller jeg mesh-system?

Du kan leie mesh-system fra oss til en fast månedspris. Det er ingen etableringskostnad eller bindingstid på mesh-systemet. Her finner du månedspris for mesh-system.

For å bestille mesh-system så anbefaler vi at du tar kontakt med oss via chat eller sak på MinSide - på nett eller i appen.

Tips til bedre wifi-dekning

• Plasser det mesh-system eller ruteren sentralt i boligen din
  • Bruk kabel til flere ting - vi anbefaler å koble til smart-TV, dekoder, spillkonsoll og PC til med nettverkskabel i mesh-boksen eller ruteren
  • Oppdater programvaren på tingene du kobler på nett - både smart-TV, dekoder, spillkonsoll, mobil og PC bør være oppdatert til siste programvareversjon
  • Utvid dekningen med flere mesh-bokser

Jeg har sagt opp abonnementet, skal jeg sende Omni Duo i retur?

Ja, Jensen Omni Duo må sendes i retur til oss ved oppsigelse av abonnement, eller ved bytte av utstyr.

Du finner mer informasjon om retur av utstyr her