Utstyr er forsinket

Venter du på WiFi-utstyr?

Informasjon om forsinket utstyr

For noen av våre kunder med oppstartsdato 30. april er det forsinkelser med WiFi-utstyr. Vi pakker fortløpende utstyr og sender avgårde med Posten.

Så fort din pakke er på vei vil du få en SMS fra Posten med sporingslink, slik at du kan følge forsendelsen.

Husk at fiberlinjen kobles over til NextGenTel til avtalt tidspunkt, og at du kan bruke eget WiFi-utstyr dersom du har det. Etter oppstart hos oss kan det være behov for å ta en omstart av WiFi-utstyret du har hjemme.