Din første faktura

Har du mottatt din første faktura fra oss? Her finner du god hjelp til å forstå fakturaen.

Når du har fått levert internett fra oss får du også din første faktura. Faktura kan være forvirrende, og derfor har vi samlet nyttig informasjon for deg her i denne artikkelen 😊

Kort om din første faktura

• Vi forhåndsfakturerer - det betyr at fakturaen som får har fått gjelder for en lengre periode enn vanlig månedsfaktura. Fakturaen vil gjelde fra dagen du fikk installert internett og ut fakturaperioden vi er inne i.
  • Fakturaen kan inneholde etableringsgebyr, installasjonskostnad eller andre engangskostnader - oversikt over alle engangskostnader og gebyr finner du her
  • Du kan alltid se hvilken periode fakturaen gjelder for på side to av fakturaen under "Fakturaspesifikasjoner"

Du finner alle fakturaer på MinSide, eller i MinSide-appen. Nedenfor ser du en rask veileder til hvor enkelt du finner fakturaen i appen 👇 Du kan også kontakte oss dersom du har spørsmål om faktura.

Slik finner du fakturaen din i MinSide-appen

Det er enkelt å finne fakturaen din i appen. Trykk på Start for å se hvordan du finner faktura i MinSide-appen.

Start

Trykk på Faktura.

Steg 2/7

Her finner du en oversikt over alle fakturaene dine. Du kan også trykke på en av fakturaene for å se mer informasjon om fakturaen.

Steg 3/7

Her ser du mer informasjon om fakturaen, betalingsinformasjon og om fakturaen er betalt eller ikke. Dersom du vil se en fakturakopi så kan du trykke på de tre sorte prikkene ved siden av beløpet.

Steg 4/7

Trykk på Åpne.

Steg 5/7

Her kan du se hele fakturaen.

Steg 6/7

Du kan også laste ned eller dele fakturakopien ved å trykke på delings-ikonet.

Steg 7/7

Her kan du laste ned fakturakopien, eller dele filen via en av tjenestene som du har installert på mobilen din.

Hvordan ser første faktura ut?

På din første faktura betaler du fra datoen tjenesten startet opp, og ut neste måned. Det er fordi du betaler forhåndsbetaler for internettabonnementet hos oss.

Eksempelvis: Du ble kunde hos oss 25.07, og får første faktura den 01.08. Denne fakturaen gjelder for perioden 27.07-31.08.

Siden første faktura gjelder for en lengre periode vil den være høyere enn månedspris. Etter første faktura vil du kun bli fakturert månedsprisen for én måned av gangen.

Side 1

Side 2

Vi deler alltid opp innholdet på fakturaen utifra om det er kostnad for internett eller gebyr. For mer informasjon om innholdet på fakturaen du har fått, så kan du lese mer fullstendig fakturaforklaring her.

Når får jeg første faktura?

Vi sender ut faktura etter at tjenesten er aktivert i vårt system.  Forfallsdato er 14 dager etter fakturadato, men dersom du ønsker en annen fast forfallsdato kan du kontakte oss så ordner vi det for deg.

Hvordan betaler jeg første faktura?

Faktura kan du betale via nett- eller mobilbank, MinSide, AvtaleGiro eller eFaktura.

Dersom du har Alltid eFaktura/Ja takk til alle aktivert i nettbanken din vil første faktura sendes direkte til nettbanken din som eFaktura.

Alle nye kunder hos oss må registrere e-postadresse ved bestilling. Ved bestilling velger du selv om du ønsker faktura på e-post, eller per post.