Mesh-system

Her finner du informasjon om hva et mesh-system er og hvordan det gjør wifi i hjemmet ditt bedre.

Hvis du skal ha bedre trådløs dekning i hjemmet ditt, og signalet skal nå over flere etasjer og større flater, så anbefaler vi et mesh-system. Mesh-systemet består av flere bokser som du kan plassere i hjemmet ditt for å få god dekning.

Kom i gang med Heimgard Smart Mesh

Trykk på bildet for å finne installasjonsguide for Heimgard Smart Mesh

Ofte stilte spørsmål

Hva er et mesh-system?

Et mesh-system er helt enkelt forklart én eller flere wifi-bokser som du kan plassere rundt i boligen din for å utvide dekningen på wifi. Du finner mange ulike design og funksjoner utifra hvilken produsent/leverandør som du kjøper mesh-systemet fra.

Mesh-system skiller seg fra den vanlig bredbåndsruteren med at det er flere bokser som deler og sender signal mellom seg. Da får tingene som du skal ha på nett flere punkter å hente signalet fra.

Fordelene med mesh er mange:

• Bedre dekning i hjemmet ditt
  • Færre brudd på wifi-signalet fordi enhetene dine sømløst bytter hvilken boks de får signal fra
  • Gode funksjoner for foreldrekontroll og tilpasning av nettbruken hjemme
  • Enkelt å utvide med flere wifi-bokser (noder) på samme system

Hvor mange mesh-bokser trenger jeg?

Det avhenger av hvor stor boligen din er, antall etasjer og ikke minst om det er vanskelige hindringer som tyngre material i veggene.

Heimgard Smart Mesh vil fungere veldig bra til en bolig på mellom 100 til 200 kvadratmeter. Dersom boligen din er større eller det er vanskelige hindringer for signalet så anbefaler vi å utvide med flere mesh-bokser.

Utvide med flere Heimgard-bokser

Vi jobber sammen med Heimgard for å få programvaren klar til at flere bokser kan kobles sammen. Per i dag så tilbyr vi én Heimgard Smart Mesh. Estimert tid for flere bokser er i januar 2023.

Hvordan bestiller jeg mesh-system?

Du kan leie mesh-system direkte fra oss. For å bestille så kan du ta kontakt med oss via chat på MinSide, eller på telefon 987 07979.

Hvordan installerer jeg Heimgard Smart Mesh?

Vi tilbyr mesh-systemet Heimgard Smart Mesh som et leieprodukt.

Her finner du hjelp til oppkobling av Heimgard Smart Mesh

Hva er forskjellen på extender og mesh-system?

Forskjellen er at extendere kun sender signal med ruteren, og ikke deler signal mellom flere extendere. Et mesh-system fungerer litt annerledes og deler signal mellom seg sånn at du til enhver tid får signal fra den mesh-boksen med sterkest signal.