Bytte hastighet

Her finner du nyttig info om hvordan du bytter hastighet.

Du bytter enkelt hastigheten på abonnementet ditt via MinSide på nett eller i appen. Etter bestilling sender vi deg en ordrebekreftelse på e-post 📩

Du kan også kontakte oss dersom du ønsker å endre hastigheten.

Slik enkelt bytter du hastighet i MinSide-appen

Du kan bytte hastighet fra appen. Trykk på Start for å se hvordan du gjør dette i MinSide-appen.

Start

Trykk på internettabonnementet ditt.

Steg 2/3

Trykk på Endring av hastighet.

Steg 3/3

Velg hvilken hastighet (Ønsket båndbredde) som du ønsker å endre til. Når det er gjort trykker du på Bekreft for å sende bestillingen til oss.

Når får jeg ny hastighet etter bestilling?

Leveringstiden på ny hastighet varierer ut ifra hvilken teknologi som vi leverer bredbåndet til deg på.

Teknologi Hva er leveringstiden?
Trådløst Bredbånd

Innen 24 timer
Fiber

Innen tre virkedager
Kobber

Inntil to uker