Bytte eier på abonnement

Vil du bytte eier på internettabonnementet? Det er enkelt å gjøre hos NextGenTel.

Vil du bytte eier på internettabonnementet? Det er enkelt å gjøre hos NextGenTel.

For å bytte eier på abonnementet er det et par ting som er lurt å huske på:

• Ny eier må ha norsk personnummer eller D-nummer
  • Ny eier må ha samme adresse som internettabonnementet er registrert på i dag

Så enkelt bytter du eier på internettabonnementet:

1. Logg inn på MinSide, eller MinSide-appen, og trykk på de tre prikkene til høyre for adressen din
  2. Velg Endre eier av abonnement
  3. Fyll inn informasjon om ny eier og trykk Bekreft
  4. Vi tar kontakt med ny eier og får bekreftet byttet av eier